WiFi beamers

Beamers met een WiFi adapter kunnen draadloos worden aangestuurd. Handig dus als je steeds moet switchen van bron of geen kabels kan trekken. Ook brengt het gebruik van kabels enige risico’s met zich mee, je kan er immers over struikelen etc.

Er bestaan beamers met ingebouwde wifi of met de mogelijkheid om een WiFi slot in te schuiven. Je kunt ze vervolgens verbinding laten maken met een lokaal wifi netwerk. Vanuit windows 10 kun je in het notificatie centrum het beeld spiegelen naar een netwerkbeamer. Deze functionaliteit is ook compatible met Miracast.

Er komen ook steeds meer kleine smart beamers op de markt vaak op basis van LED. Deze hebben een eigen besturingssysteem bijvoorbeeld op basis van Android. Deze kunnen dan zelf verbinding maken met WiFi.

Casten

Je kunt je beamer ook voorzien van een klein cast apparaat. Bijvoorbeeld met een Google Chromecast maak je je beamer in een handomdraai op afstand bestuurbaar. Je kunt dan NPO, Netflix, Youtube etc. eenvoudig vanaf een telefoon bedienen. Een Chromecast maakt dus zélf verbinding met de WiFi en kan in iedere beamer met HDMI ingang zijn beelden kwijt. Denk er alleen nog aan dat zo’n castapparaat zelf ook stroom nodig heeft via USB. Adapters hiervoor zijn vaak meegeleverd, echter sommige beamers met USB uitgang kunnen ook voorzien in deze voeding zodat het aanleggen van snoeren wordt beperkt.

Beamers met WiFi

Let op: deze beamers zijn niet per definitie voorzien van Full HD resolutie.

Samsung The Premiere LSP9T
EUR € 3699.0
(3.840 x 2.160) 4K 2.800 ANSI lumen Thuisbioscoop, draadloos streamen
Reviewcijfer: 9.3 (15)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
XGIMI MoGo 2 Pro
EUR € 480.0
Reviewcijfer: 9.0 (3)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Benq GV31
EUR € 549.0
Reviewcijfer: 0.0 (0)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Bekijk bij bol.comCoolblue

Wifi beamer aanbiedingen

Bekijk ook alle WiFi beamers bij:

Bekijk alle beamer:

Best beoordeeld budget: