XGIMI MoGo Pro – Portable mini beamer – AndroidTV

van €489.00
voor €589.00

Informatie van aanbieder:

De XGIMI MoGo Pro is een handzame beamer met ingebouwde accu, Harman/Kardon speaker en tal van verbindingsmogelijkheden. Met de ingebouwde accu, die zo’n drie uur meegaat, kun je met gemak een speelfilm, een aantal afleveringen van je favoriete serie kijken of zo’n 300 nummers afspelen.

Dankzij zijn kleine formaat neem je de MoGo Pro werkelijk overal mee naartoe en past hij in vrijwel iedere handtas, rugzak of handbagage. Zo kun je ook onderweg genieten van je favoriete films en series.

Deze smart beamer is een ware alleskunnen en werkt op het AndroidTV 9.0 besturingssysteem waarmee je keuze hebt uit ruim 4.000 apps en streaming diensten. Dankzij de ingebouwde Google Chromecast functie stream je foto’s, films, muziek en overige content eenvoudig vanaf je smartphone zonder dat je hier een aparte dongel voor nodig hebt.

Via de ingebouwde Google Assistent bedien je de MoGo Pro eenvoudig door tegen de afstandsbediening te praten. Wil je op YouTube een zoekopdracht invoeren dan doe je dit door tegen de afstand bediening te zegen waarnaar je op zoek bent. Ook het bedienen van smarthome apparaten is mogelijk via Google Assistent, zo bedien je bijvoorbeeld je gordijnen of verlichting met je stem.

De MoGo Pro is direct gebruiksklaar. Het scherpstellen van het beeld en het corrigeren van het beeld gebeurt volledig automatisch dankzij de auto-keystone en de auto-focus functie en is binnen enkele seconden gedaan.

Naast tal van mogelijkheden kun je er uiteraard ook voor kiezen om een apparaat naar keuze aan te sluiten via de ingebouwde HDMI aansluiting. Je laptop, spelcomputer of camera kunnen moeiteloos verbonden met de beamer zodat je er overal op groot scherm van kan genieten. De MoGo Pro kan beelden projecteren met een diameter tot wel 65 inch, dit betekent een diameter 165 centimeter. Heb je geen scherm voor handen? Dan gebruik je gewoon een leeg vlak op de muur.

De MoGo Pro beschikt over twee krachtige Harman/Kardon speakers waardoor muziek luisteren in de hoogste kwaliteit mogelijk gemaakt wordt. Eenvoudig streamen vanaf je smartphone of tablet is zo gepiept via de ingebouwde Google Chromecast, Bluetooth of WiFi connectie. Ook het beluisteren van je Spotify playlist via de speaker is een fluitje van een cent, waar je ook bent.

Handige functies
- Past dankzij zijn kleine formaat en lage gewicht in vrijwel iedere soort (hand) bagage.
- Ingebouwde Harman/Kardon speakers voor de beste geluidskwaliteit
- Stream je favoriete muziek of video’s via de ingbouwde Google ChromeCast
- Meer dan 4000 apps beschikbaar via het Google AndroidTV 9.0 besturingssysteem
- Auto-focus en Keystone correctie zorgen voor optimaal gebruiksgemak
- Praat tegen de afstandsbediening en bedien de MoGo Pro met je stem
- Luister 300 muzieknummer of kijk 3 uur film met een volledig opgeladen accu.
- Tover de muur van je hotelkamer om tot een bioscoop en projecteer tot 165 centimeter groot beeld

In de verpakking
- MoGo Pro beamer
- Afstandbediening
- Voedingskabel
- AC-adapter
- Handleiding
- 2 Jaar garantie

Geef een antwoord