XGIMI H2 beamer

van €825.00
voor €885.89

Informatie van aanbieder:

Waar LED-beamers veelal tekort schieten in helderheid (de meeste LED-beamers hebben een helderheid van 300 ANSI Lumen) is de XGIMI H2 flink wat helderder met 1350 ANSI Lumen! De H2 kan worden gebruikt als schermloze smart TV en projecteert in goed verduisterde ruimtes tot wel 2,6m breed. Met Android 5.0 als basis van het systeem zijn er genoeg apps beschikbaar om zonder extra apparaat te kijken naar je favoriete series op Netlfix of YouTube. Naast de mogelijkheid om zonder extern apparaat video te kijken heeft de XGIMI H2 ook de mogelijkheid om via de HDMI 2.0 poort een spelcomputer of Blu-Ray speler aan te sluiten. Ook zijn er twee USB poorten (USB 2.0 en 3.0) aanwezig om niet alleen streaming apparaten zoals de Google Chromecast van stroom te voorzien, maar ook om films vanaf een USB stick af te spelen. Ook is er een volwaardige oplossing geïnstalleerd om je Word, Powerpoint en Excel documenten direct vanaf een USB-stick te presenteren.

Een SMART beamer die je TV kan vervangen met ondersteuning voor Netflix, frame interpolation en speakers van Harman/Kardon!

Hoewel de H2 maar 1.1x zoom heeft, is het model wel zo compact en licht van gewicht dat deze makkelijk te verplaatsen is om zo een groter kijkoppervlak te creëren! Zo moet je de beamer, om 2 meter breed te projecteren, op 2.78m vanaf het scherm plaatsen. Daarnaast is de H2 voorzien van Harman/Kardon speakers die je films met vol geluid tot leven laten komen. Koppel je telefoon via Bluetooth aan de H2 om ook je favoriete muziek af te spelen. Ook is de H2 voorzien van een sensor die de projectie automatisch scherp stelt en is er de mogelijkheid om bewegende beelden soepeler weer te geven dankzij Motion Compensation. Ten opzichte van de XGIMI H1 is de H2 ook sterk verbeterd in zijn weergave van kleuren.

Waarom de XGIMI H2

Lange levensduur dankzij LED-verlichting en erg compact;
Speel je bestanden af vanaf een USB-stick;
Perfect voor rond-de-tafel vergaderingen, of als mobiele TV voor thuis of op vakantie;
Voorzien van Android waardoor je geen extern apparaat nodig hebt voor Netflix en YouTube;
Automatische scherpstelling van het beeld door ingebouwde sensor;
Geen extra speakers meer nodig: met de ingebouwde Harman Kardon speakers en subwoofer ben je ready-to-go!

Geef een reactie