Philips PicoPix PPX3417 Projector Beamer Wifi 170 lumen

van €399.00
voor €384.95

Informatie van aanbieder:

De Philips PPX3417W is zeer geschikt voor onderweg vanwege zijn compacte formaat. Dankzij de ingebouwde accu van 1800 mAh kan deze beamer tot wel ruim 2 uur projecteren zonder stroomkabel. Dit is een beamer die je prima kan gebruiken voor thuis in je woonkamer voor het bekijken van documenten maar ook voor het bekijken van films en series. De Philips PPX3417W heeft een resolutie van 854 x 480. De hd resolutie van deze beamer wordt vooral gebruikt bij instap beamers. Presentaties worden goed weergegeven, echter zijn letters en cijfers groot. Dit kan wel eens lastig kijken zijn met grote excel bestanden of het bekijken van websites. Vanwege de 170 lumen is het wel van belang dat de ruimte voldoende afgeschermd is van lichtinval van buitenaf. De PPX3417W heeft ondersteuning voor Wi-Fi waardoor je draadloos content kan streamen vanaf je smartphone, tablet of laptop.

Onze specialist adviseert deze beamer voor:
Vink Thuisgebruik: bekijken van foto’s en video's.
Vink Onderweg: Onze specialist adviseert deze beamer voor onderweg. Dankzij zijn lichte gewicht en compacte formaat is deze beamer zeer geschikt voor transport.

Deze beamer wordt niet aanbevolen voor:
Minpunten Ruimtes met veel daglicht: hiervoor wordt een beamer met meer ANSI-Lumen aanbevolen.

Techniek
Dankzij DLP- technologie is deze beamer kleiner en lichter, worden betere zwartwaarden geprojecteerd en is het onderhoud minimaal. De beamer maakt wel meer geluid ten opzichte van een LCD- beamer.

Aansluitingen:
- HDMI
- Micro USB
- USB 2.0
- 3.5 mm jack

Standaard meegeleverd
- HDMI kabel
- Wifi dongel
- Draagtas
- Afstandsbediening
- Batterijen
- Handleiding

Geef een reactie