Philips PicoPix Go Beamer

van €299.00
voor €289.00

Informatie van aanbieder:

De Philips PPX5110 is zeer geschikt voor onderweg vanwege zijn compacte formaat. Dankzij de ingebouwde accu van 1900 mAh kan deze beamer tot wel ruim een uur projecteren zonder stroomkabel. Dit is een beamer die je prima kan gebruiken voor thuis in je woonkamer voor het bekijken van documenten maar ook voor het bekijken van films en series.

De Philips PPX5110 heeft een resolutie van 854 x 480. De HD resolutie van deze beamer wordt vooral gebruikt bij instap beamers. Presentaties worden goed weergegeven, echter zijn letters en cijfers groot. Dit kan wel eens lastig kijken zijn met grote excel bestanden of het bekijken van websites. Vanwege de 100 lumen is het wel van belang dat de ruimte voldoende afgeschermd is van lichtinval van buitenaf. De PPX5110 heeft ondersteuning voor Wi-Fi waardoor je draadloos content kan streamen vanaf je smartphone, tablet of laptop. Dankzij DLP- technologie is deze beamer kleiner en lichter, worden betere zwartwaarden geprojecteerd en is het onderhoud minimaal. De beamer maakt wel meer geluid ten opzichte van een LCD- beamer.

Onze specialist adviseert deze beamer voor:
Onze specialist adviseert deze beamer voor onderweg. Dankzij zijn lichte gewicht en compacte formaat is deze beamer zeer geschikt voor transport.
Thuisgebruik: met deze beamer kan je prima een filmpje laten zien of foto's bekijken.

Deze beamer wordt niet aanbevolen voor:
Ruimtes met veel daglicht: hiervoor wordt een beamer met meer ANSI-Lumen aanbevolen.

Aansluitingen
- HDMI
- Micro USB
- 3.5 mm jack

Standaard meegeleverd
- Snelstartgids
- Garantiekaart

Geef een reactie