Optoma HD144X – Full HD DLP Beamer

van €495.00
voor €508.95

Informatie van aanbieder:

De HD144X veranderd je eigen woonkamer tot een eigen bioscoop. Gemaakt voor het kijken van televisie, serie of film. De HD144X Home Cinema beamer heeft een resolutie van 1920 x 1080 wat de beamer ideaal maakt voor mooie projecties maar ook voor gaming.

Dankzij de Full HD resolutie biedt deze beamer je de scherpte die je kan vergelijken met moderne laptops en televisies, alleen dan op een veel groter beeldformaat. En door de hoge lichtsterkte van 3600 lumen is het mogelijk om deze beamer ook in verlichte ruimtes te gebruiken.

Optoma

Optoma

Onze specialist adviseert deze beamer voor
Vink Multimedia gebruik: onze specialist adviseert deze beamer voor een thuisbioscoop om films en series in full-hd kwaliteit te bekijken. Met deze beamer ervaar je een hoge beeldkwaliteit, waardoor deze ook zeer geschikt is voor veeleisende zakelijke gebruikers.
Vink Zakelijk gebruik: onze specialist adviseert deze beamer ook voor zakelijk gebruik: dankzij de hoge lichtsterkte is deze beamer prima om te gebruiken in een vergaderruimte voor het geven van presentaties en projecteren van data uit Office (Word, Powerpoint, Excel).
Vink Home cinema gebruik, maakt de woonkamer een echte bioscoop. Perfect voor het kijken van film, Netflix series of zelfs het spelen van games.

Eco+
De HD144X heeft de Eco+ technologie en brengt met een hoog contrast en een vervangbare lamp met levensduur van 5000 uur duurzaamheid samen. Deze energiebesparende eigenschappen maken de HD144X erg zuinig.

Ingebouwde speaker
De HD144X heeft een speaker waarmee gemakkelijk verbonden kan worden met een laptop, PC of mediaspeler. Door de speaker is het mogelijk om afbeeldingen, games of video’s te projecteren met bijbehorend geluid.

Verbinding
Gemakkelijk te instaleren met de ingebouwde speaker en HDMI input. Waardoor er direct connectie met een laptop, PC, Blu-ray, Media player of Game console mogelijk is. Dit maakt het ook gemakkelijk om de H114 mee te nemen onderweg voor het kijken van sport of andere activiteiten.

Aansluitingen
• HDMI 2x
• USB 2.0
• 12V
• AUX

Optoma Standaard meegeleverd:
• Gebruikshandleiding
• Afstandsbediening
• Stroomkabel

Geef een reactie