Logitech R500 – Draadloze Presenter – Zwart

van €27.99
voor €35.49

Informatie van aanbieder:

Maak kennis met de Logitech R500, een plug-en-play presentatieapparaat waarmee eenvoudig door dia's genavigeerd kan worden. Bereik tot maximaal 20 meter afstand van de computer. Presenteer zonder moeite en vol vertrouwen dankzij het onmiskenbare ontwerp met drie knoppen van de R500, die comfortabel en stevig in de hand ligt. Pas knoppen aan, controleer de batterijlevensduur en stel een timer in op het scherm met de Logitech Presentation-app. De R500 biedt plug-en-play op de meeste apparaten, besturingssystemen en grote namen in presentatiesoftware, waaronder Windows®, macOS, iOS, Android™, PowerPoint®, Keynote, Google Slides™, PDF™ en Prezi™. Sluit de R500 aan op elke computer via een USB-ontvanger of Bluetooth® Low Energy-technologie.

Slim Batterijbeheer

De R500 werkt 12 maanden lang met één AAA-batterij. Wanneer de batterij bijna leeg is, schakelt de R500 over op de energiebesparingsmodus, waardoor de laser wordt uitgeschakeld om de levensduur van de batterij te verlengen. Er blijft nog genoeg power over om een presentatie af te kunnen maken.

Logitech Presentation-App

Gebruik de Logitech Presentation-app met de R500 om knopfuncties aan te passen, de batterijlevensduur te controleren en een timer voor de duur van de presentatie in te stellen op het scherm.

Kenmerken

Batterij
Met de Logitech R500 kan je zonder problemen voor een lange tijd aan de slag met presenteren dankzij de batterijduur van 12 maanden.

Rode laser pointer
De Logitech R500 beschikt over een rode laser pointer om iets speicifiek op afstand te kunnen aanwijzen.

20 meter ontvangst
Tot 20 meter heb je nog steeds ontvangst met de Logitech R500 via Bluetooth of USB-ontvanger.

Pakketinhoud
• Logitech R500
• USB-ontvanger
• 1 AAA-batterij
• Handleiding
• 2 jaar fabrieksgarantie

Geef een reactie