Epson EH-TW610 – Full HD 3LCD Wi-Fi Beamer

van €499.00
voor €479.00

Informatie van aanbieder:

Geniet van het bekijken van films. Met de EH-TW610 creëer je een echte bioscoopervaring in Full HD! Met een helderheid van 3000 lumen en een dynamische contrastverhouding van 10.000:1 kan je ook in daglicht je projecties goed zien.De full-hd resolutie zorgt ervoor dat je scherpte behouden blijft, ondanks dat het schermoppervlakte een stuk groter wordt. De projecties zijn ontzettend helder dankzij 3LCD-technologie, die een helderheid biedt die tot drie keer zo groot is als die van 1-chip DLP-projectoren. Een belangrijk voordeel van de Epson TW610 is dat deze over zowel horizontale als verticale keystone correctie beschikt (de meeste andere beamers in deze prijsklasse kunnen het beeld enkel verticaal bijstellen). Hierdoor kan je de beamer ook schuin tegenover een muur zetten, maar alsnog het beeld centreren zodat iedereen goed beeld heeft!

Onze specialist adviseert deze beamer voor
Vink Multimedia gebruik: onze specialist adviseert deze beamer voor een thuisbioscoop om films en series in full-hd kwaliteit te bekijken. Met deze beamer ervaar je een hoge beeldkwaliteit, waardoor deze ook zeer geschikt is voor veeleisende zakelijke gebruikers.
Vink Zakelijk gebruik: onze specialist adviseert deze beamer ook voor zakelijk gebruik: dankzij de hoge lichtsterkte is deze beamer prima om te gebruiken in een vergaderruimte voor het geven van presentaties en projecteren van data uit Office (Word, Powerpoint, Excel).
Vink Home cinema gebruik, maak van de woonkamer een echte bioscoop. Perfect voor het kijken van films, Netflix series of zelfs het spelen van games.

Maak van elk moment een belevenis
Of je nu je favoriete sport, een klassieke film bekijkt of een game speelt, de Full HD-thuisbioscoopprojector van Epson biedt u het unieke bioscoopgevoel met een beeldweergave tot 300 inch (762 cm). Dit model kan de meest sfeervolle scènes weergeven met scherpe contrasten en diepe zwarttinten, terwijl je beelden helder, scherp en vloeiend blijven tijdens de snelste en meest intense actiescènes dankzij detailversterking en frame-interpolatie.

LG

Hoogwaardige, heldere beelden
Zelfs in helder verlichte ruimten biedt deze krachtige maar betaalbare Full HD 1080p-projector uitzonderlijk heldere en toch kleurrijke beelden met duidelijke details. Het is allemaal te danken aan de 3LCD-technologie die een even hoge witte en gekleurde lichtopbrengst van 3000 lumen produceert.

Aansluitingen
• USB 2.0 type A,
• USB 2.0 type B,
• Draadloos LAN IEEE 802.11b/g/n,
• VGA in,
• HDMI in (2x),
• Composiet in,
• Cinch-audio in

Optoma Standaard meegeleverd:
• Gebruikshandleiding
• Stroomkabel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*