Epson EH-TW5650 – Full HD 3LCD Wi-Fi Beamer

van €799.00
voor €748.99

Informatie van aanbieder:

De Epson EH-TW5650 is zeer geschikt om te gebruiken in een thuisbioscoop om films en series te bekijken met een Full-HD resolutie. Deze beamer is ook zeer geschikt voor veeleisende zakelijke gebruikers. De EH-TW5650 heeft een resolutie van 1920 x 1080, door de Full HD resolutie biedt deze beamer je de scherpte die je kan vergelijken met moderne laptops en televisies, alleen dan op een veel groter beeldformaat. De EH-TW5650 kan een beeld projecteren tot wel 300 inch, dat is ruim 7.5 meter. Deze beamer heeft een standaard formaat en is ideaal om op te hangen of om een vaste plek in een ruimte te geven. Dankzij de hoge lichtsterkte van 2500 lumen is het mogelijk om deze beamer ook in verlichte ruimtes te gebruiken. De EH-TW5650 ondersteunt ook 3D waardoor je een ware bioscoopervaring kan beleven in je woonkamer.

Onze specialist adviseert deze beamer voor:
Vink Onze specialist adviseert deze beamer voor een thuisbioscoop om films en series in Full-HD kwaliteit te bekijken. Met deze beamer ervaar je een hoge beeldkwaliteit.
Vink Onze specialist adviseert deze beamer voor zakelijk gebruik: dankzij de hoge lichtsterkte is deze beamer prima om te gebruiken in een vergaderruimte voor het geven van presentaties en projecteren van data uit Office (Word, Powerpoint, Excel).
Vink Automatisch de beste weergave: beschikt ook over verticale keystone-correctie. Keystone-correctie past het beeld automatisch aan wanneer het scherm geen perfecte rechthoek maakt.

Houd rekening met het volgende:
Minpunten 3D brillen: Deze worden niet meegeleverd.

3LCD-technologie voor een scherpe weergave
Dankzij 3LCD-technologie is het beeld van deze beamer wat helderder, rustiger en scherper dan een DLP-beamer. De EH-TW5650 heeft een hoge contrastratio van 60.000:1, en is daarom zeer geschikt om films of tv te projecteren met realistische kleurweergaven. De beamer heeft wel meer onderhoud nodig dan een DLP-beamer.

Aansluitingen:
• USB 2.0 type A & type B
• VGA in
• HDMI in (2x) MHL
• Audio in

Standaard meegeleverd:
• Gebruikshandleiding
• Afstandsbediening
• Batterijen

Geef een reactie