CELLUON PICOBIT-S – Mini Laser Beamer

van €499.00
voor €299.00

Informatie van aanbieder:

Met de Celluon Picobit-S heb je de grootte van een tv scherm in je broekzak. Deze krachtige mini beamer kan tot wel ruim 2.5 meter projecteren met een resolutie van 1920 x 760. De Celluon Picobit-S weegt minder dan 250 gram en neemt amper ruimte in beslag, vanaf nu ben je altijd voorbereid om een presentatie te geven of een filmpje te laten zien. Dankzij de ingebouwde accu kan deze beamer tot wel 2.5 uur projecteren. De PicoBit-S kan met haar vooraf geïnstalleerde apps als standalone apparaat worden gebruikt vanwege quadcore processor en intern geheugen, maar biedt ook ondersteuning voor verbinding via Wi-Fi, bluetooth en HDMI, en is uitgerust met een micro SD card-slot.

Onze specialist adviseert deze beamer voor:
Vink Thuisgebruik: bekijken van foto’s en video's.
Vink Onze specialist adviseert deze beamer voor onderweg. Dankzij zijn lichte gewicht en compacte formaat is deze beamer zeer geschikt voor transport

Deze beamer wordt niet aanbevolen voor:
Minpunten Ruimtes met veel daglicht, hiervoor wordt een beamer met meer ANSI-Lumen aanbevolen.

Techniek
Deze beamer beschikt over een LED DLP lamp. Dit type lamp is wat minder fel ten opzichte van een DLP of LED lamp, maar gaat wel een stuk langer mee. De lamp van de Celluon Picobit-S kan wel 14.000 branduren mee.

Aansluitingen
- HDMI
- Audio in
- USB C

Standaard meegeleverd
- USB type C kabel
- Handleiding

Geef een reactie