BenQ W2000W – Full HD Beamer

van €1199.00
voor €1149.00

Informatie van aanbieder:

De BenQ W2000W - Full HD Beamer is zeer geschikt om te gebruiken in een thuisbioscoop voor het bekijken van films en series in full-hd resolutie. Dankzij deze hoge resolutie is de beamer ook zeer geschikt voor veeleisende zakelijke gebruikers. De W2000W van BenQ is een beamer die je in alle omstandigheden kan gebruiken dankzij de combinatie van een hoge resolutie, helderheid en meerdere aansluitingen. De beamer projecteert kwaliteit die je kan vergelijken met moderne full hd laptops en televisies, alleen dan op een veel groter beeldformaat.

Onze specialist adviseert deze beamer voor:
Vink Thuisbioscoop: het bekijken van films, series en sportwedstrijden is een genot dankzij de full-HD resolutie, Rec. 709 kleurkalibratie en uitgebreide connectiviteit.
Vink Zakelijk gebruik: dankzij de hoge resolutie is de beamer geschikt voor uitgebreide zakelijke presentaties zonder details te verliezen.

BenQ W2000W

Haal de kwaliteit van een bioscoop naar je woonkamer!
Wat de W2000W van BenQ uniek maakt is dat deze beschikt over Rec. 709 - kleurkalibratie, waardoor je standaard optimale kleurweergave hebt. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de kleurweergave aan te passen aan je eigen voorkeuren met de 6x-speed RGBRGB kleurenwiel. Hiermee kan je onder andere de kleurkalibratie en kleurscala's aanpassen. Dankzij DLP- technologie is deze beamer kleiner en lichter, worden betere zwartwaarden geprojecteerd en is het onderhoud minimaal.

Flexibiliteit: altijd de juiste weergave, ongeacht de plaatsing
De BenQ W2000W heeft slechts 2,5 meter afstand nodig om een projectievlak van 100 inch te projecteren. Daarnaast beschikt de W2000W over zowel horizontale keystone correctie en verticale lens shift. Hiermee is het mogelijk om het beeld zowel horizontaal als verticaal aan te passen naar jouw wens zonder de beamer zelf te verplaatsen waardoor je onder elke hoek de beste weergave hebt.

Aansluitingen:
• USB 2.0 type B
• RS-232
• HDMI
• Audio in
• Composiet

Standaard meegeleverd:
• Gebruikshandleiding
• Afstandsbediening
• Garantiebewijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*