BenQ TH683 – Full HD Beamer

van €719.00
voor €680.91

Informatie van aanbieder:

De BenQ TH683 levert een superieure bioscoopervaring. Met zijn 1080p full-HD resolutie en helderheid van 3.200 ANSI-lumen weet je zeker dat je vol kan genieten van al jouw media. Er gaat niets boven een weergave van meer dan 100 inch met superscherp beeld. Deze beamer presteert in alle omstandigheden ijzersterk, ongeacht of je deze in een vergaderruimte, thuis, of in een horeca gelegenheid gebruikt.

Onze specialist adviseert deze beamer voor
Thuisbioscoop: het bekijken van films, series en sportwedstrijden is een genot dankzij de full-HD resolutie en mogelijkheden om zowel audio en video kwaliteit te optimaliseren.
Zakelijk gebruik: dankzij de hoge resolutie is de beamer geschikt voor uitgebreide zakelijke presentaties zonder details te verliezen.

De ideale beamer voor home entertainment
De TH683 van BenQ kan op slechts 2.5 meter afstand een beeld van 100 inch projecteren (2.54 meter diagonaal). De beamer is slechts 2,75 kg en kan worden gebruikt als mobiel tafeltoestel maar indien gewenst ook aan het plafond worden gemonteerd. Dankzij de Quick-Cooling functie kan de BenQ TH683 direct na gebruik worden ingepakt en vervoerd. Via de twee HDMI ingangen (waarvan 1x MHL) kunnen videobronnen zoals Blu-ray spelers, gameconsoles en pc's op de TH683 worden aangesloten om 3D-inhoud probleemloos weer te geven.

Speciale aandacht voor sport
Of je nu samen met vrienden bij de barbecue in de tuin bij elkaar zit, of in een grote ruimte met veel omgevingslicht naar een voetbalwedstrijd kijkt, de kijkervaring moet altijd goed zijn. Daarom heeft BenQ een Football Picture Mode voor de TH683 ontwikkeld. Deze digitale beeldoptimalisatie zorgt ervoor dat huidtinten en groene grasmatten er nog levendiger uitzien tijdens voetbalwedstrijden. Er is zelfs een speciale Football Sound Mode, waardoor je het commentaar altijd goed kan verstaan (ook wanneer je omringd bent door juichende fans).

Energiebesparende functies
De TH683 biedt verschillende beeldmodi en een aantal energiebesparende functies om het energieverbruik te verminderen en de levensduur van de lamp aanzienlijk te verlengen. Zo past de projector bijvoorbeeld in de SmartEco™ modus automatisch de lichtsterkte aan de beeldinhoud aan en genereert slechts zoveel licht als echt nodig is. Daarnaast zorgt de Eco Blank functie ervoor dat de lichtsterkte van de lamp tot 30 procent wordt gedimd wanneer de projector geen aangesloten bron herkent.

Geef een reactie