BenQ TH534 – Full HD DLP Beamer

van €549.00
voor €449.00

Informatie van aanbieder:

De BenQ TH534 - Full HD Beamer is de ideale instapbeamer voor je thuisbioscoop! Zo beschikt de TH534 over een Full-HD resolutie waarmee je al jouw films en series in hoge beeldkwaliteit kan bekijken. Daarnaast beschikt deze beamer over een lichtsterkte van maar liefst 3300 lumen. Hierdoor kan je de TH534 van BenQ ook gebruiken in omstandigheden met meer lichtinval. Je hoeft dus niet de gordijnen dicht te doen om een filmpje te bekijken! Bovendien beschik je dankzij de Full HD resolutie (1920 x 1080) van de TH534 over scherpe weergave, waardoor je eenvoudig het beeld van je laptop kan projecteren zonder details te verliezen. De hoge contrastwaarde van 15.000:1 en DLP-technologie zorgen ervoor dat beelden meer diepgang hebben qua kleuren dan andere beamers in dit prijssegment.

Onze specialist adviseert deze beamer voor:
Vink De BenQ TH534 is geschikt voor vergaderruimtes, scholen, en presentatieruimtes.
Vink Het projecteren van data vanuit bijvoorbeeld Word, Powerpoint en Excel in diverse lichtomstandigheden.
Vink Thuisgebruik, bekijken van foto’s en video's in hoge beeldkwaliteit (Full HD).

Ook goed te gebruiken voor:
Vink Gaming: geschikt voor gaming dankzij de hoge resolutie.

Connectiviteit: laptop voor werk - Google Chromecast voor ontspanning
Deze beamer van BenQ is speciaal voorzien van twee HDMI en VGA aansluitingen, zodat iedereen er gebruik kan maken. Handig dus voor bezoekers, en geen gedoe met aansluitingen! Dankzij de dubbele HDMI aansluiting kan je naast een laptop ook bijvoorbeeld een Google Chromecast koppelen aan de beamer.

BenQ TH534

Vervangbare lamp en energiebesparende instellingen
Er zijn meerdere energiebesparende instellingen, waardoor de ingebouwde lamp tot 10.000 uur kan werken. In tegenstelling tot vele andere beamers, is de ingebouwde lamp eenvoudig te verwisselen. Minder vaak lampen vervangen, betekent minder onderhoud en dus ook lagere onderhoudskosten.

BenQ TH534

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*