BenQ MX535 – DLP Beamer

van €399.00
voor €349.00

Informatie van aanbieder:

Op zoek naar een eenvoudige- maar tegelijkertijd veelzijdige beamer? Dan zit je met de BenQ MX535 goed. Wellicht komt het je bekend voor: je zit naar een presentatie te kijken in een vergaderruimte, maar het beeld van de beamer is moeilijk af te lezen omdat de ruimte niet volledig donker is. Met de BenQ MX535 kan je juist in moeilijkere omstandigheden genieten van een realistische en levendige projectie dankzij de hoge lichtsterkte van 3600 lumen. De resolutie van de MX535 is 800 x 600 pixels. Dat klinkt wellicht niet veel, maar in de praktijk zal je ervaren dat deze resolutie veel scherper is dan je wellicht zou denken. Wil je toch liever een Full-HD resolutie, bekijk dan de BenQ TH534.

Onze specialist adviseert deze beamer voor:
VinkThuisgebruik, bekijken van foto’s en video's.
Vink Het projecteren van data vanuit bijvoorbeeld Word, Powerpoint en Excel in diverse lichtomstandigheden.

Uitstekende lichtsterkte voor heldere presentaties in een lichte omgeving
De BenQ MX535 is een beamer die uiterst heldere en gedetailleerde beelden kan projecteren. Dit komt door de enorme lichtsterkte van 3600 lumen, de hoge contrastwaarde van 15.000:1 en geïntegreerde DLP-technologie. Hierdoor zijn bijvoorbeeld teksten veel scherper weergegeven, en worden ook kleine details zichtbaar.

Vervangbare lamp en energiebesparende instellingen
Er zijn meerdere energiebesparende instellingen, waardoor de ingebouwde lamp tot 10.000 uur kan werken. In tegenstelling tot vele andere beamers, is de ingebouwde lamp eenvoudig te verwisselen. Minder vaak lampen vervangen, betekent minder onderhoud en dus ook lagere onderhoudskosten.

BenQ MS531
Connectiviteit
Deze beamer van BenQ is speciaal voorzien van twee HDMI en VGA aansluitingen, zodat iedereen er gebruik kan maken. Handig dus voor bezoekers, en geen gedoe met aansluitingen! Dankzij de dubbele HDMI aansluiting kan je naast een laptop ook bijvoorbeeld een Google Chromecast koppelen aan de beamer.

BenQ MS531

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*