BenQ MH760 – Full HD DLP Beamer

van €1159.00
voor €1120.00

Informatie van aanbieder:

Verbeter de efficiëntie van het werkproces overal in de onderneming! De MH760 van BenQ zorgt voor scherpe en uiterst heldere projecties en is dankzij de uiterst flexibele installatieopties naadloos te integreren in de bestaande ondernemingsomgeving. Het unieke, centrale managementsysteem en de mogelijkheid draadloos te presenteren staan borg voor de uitstekende prestaties en intuïtieve en prettig aandoende presentaties van de MH760 in de vergaderruimte.

Hoge helderheid van maar liefst 5000 lumen!
De enorme helderheid van 5000 ANSI lumen van de MH760 stelt u in staat ook te presenteren in middelgrote, lichte conferentieruimtes. Het is nu mogelijk ongestoord goede besprekingen te houden, samen te werken en interactief bezig te zijn of aantekeningen te maken. Uw vergaderingen waren nog nooit tevoren zo productief. De grote helderheid van de projector zorgt bovendien voor een indrukwekkende beeldkwaliteit, die zelfs voldoet aan de strengste normen op gebied van kwaliteit van de onderneming.

Full-HD resolutie en netwerkaansluiting
De native Full HD-resolutie (1920 x 1080) en het 16:9-beeldformaat van de MH760 maken dat zelfs de kleinste details goed zichtbaar zijn. De buitengewoon goede leesbaarheid en krachtige prestaties van het display zorgen voor bijzonder professionele presentaties.
Voor netwerkaansturing via LAN is de MH760 volledig compatibel met een hele reeks gangbare besturingssystemen voor projectoren, zoals Creston, AMX en PJ-Link, wat integratie in de infrastructuur van de onderneming aanzienlijk eenvoudiger maakt. De MH760 ondersteunt bovendien RS-232 voor betrouwbare installatie op grotere afstand, tot uiterlijk 15 meter, wanneer er geen LAN-infrastructuur voorhanden is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*