Anker Nebula Capsule – DLP Mini beamer

van €399.00
voor €289.00

Informatie van aanbieder:

Het klinkt bijna opmerkelijk, maar een beamer ter grootte van een Coca-Cola blikje die vol zit met de allernieuwste technologie. De Capsule is ontstaan op het kickstartplatform Indiegogo, waar het meer dan een miljoen dollar ophaalde. Anker is wereldwijd bekend vanwege zijn kabels, powerbanks en oordopjes, maar brengt nu ook de Nebula Capsule in Nederland uit! Onze specialisten waarderen de veelzijdigheid van de Nebula Capsule qua ondersteuning. Android gebruikers kunnen moeiteloos pairen dankzij Android 7.1 support, Apple gebruikers kunnen dankzij AirPlay ondersteuning eenvoudig streamen zonder aanvullende apps te hoeven installeren. Daarnaast is het ontzettend gaaf om met zo'n compact apparaat een beeldformaat van 100'' te projecteren (ruim 2.5 meter diagonaal). Doe dit uiteraard wel in donkere ruimtes met gordijnen dicht, want overdag is 100 lumens net te weinig.

De Nebula Capsule is door The Verge gekozen als best-buy in het segment mini beamers. Bekijk hieronder de review! (Engelstalig)

Steel de show!
De Nebula Capsule trekt veel aandacht zodra je op bezoek komt en hem tevoorschijn haalt. Veel mensen verwachten niet dat zo'n apparaatje beschikt over Wi-Fi, Bluetooth, of zelfs een HDMI-aansluiting. Toch heeft hij dit allemaal. Hoe tof is het om op een verjaardag op 100'' de leukste foto's en video's te laten zien van de jarige? Of om op de camping in de avond je favoriete Netflix-serie te bekijken? Je kan er ook voor kiezen om hem alleen als speaker te gebruiken.

Plus- en minpunten van de Nebula Capsule Laserbeamer
Pluspunten Compact formaat (evengroot als een blikje), maar alsnog in staat om een beeld te projecteren van 2,5 meter diagonaal (100'').
Pluspunten Werkt met zowel Apple als Android smartphones en tablets en kan verbonden worden via Wi-Fi, Bluetooth en HDMI.
Pluspunten Ingebouwde accu waarmee je +- 4 uur kan projecteren, en tot 30 uur wanneer je de Capsule alleen als speaker gebruikt.
Pluspunten Ondersteuning voor Qualcomm Quick Charge 2.0, waarmee de beamer binnen een uur meer dan 70% opgeladen is.
Minpunten De beamer is niet echt geschikt om overdag te gebruiken vanwege zijn beperkte lichtsterkte (100 ANSI-lumen). Daarentegen is de Nebula Capsule hier ook niet voor bedoeld, maar wel voor gebruik in de avond / verduisterde ruimtes.
Minpunten Er is geen 3.5mm audio-aansluiting aanwezig. Je kan uiteraard wel draadloos een speaker verbinden via bluetooth.

Nebula

Aansluitingen
• HDMI 1x
• Micro-USB

Nebula Standaard meegeleverd:
1. Capsule
2. Remote
3. Quick Charge 2.0 Wall Adapter
4. Micro-USB Cable
Nebula

Goed op te weten:

• De Nebula Capsule heeft geen Google Play store, maar een eigen App-store waar je o.a. apps als YouTube, Netflix en Spotify in kan vinden. Apple gebruikers kunnen gebruik maken van Apple AirPlay om te streamen.
• De Nebula Capsule beschikt over een 480p resolutie. Ondanks deze afwijkende resolutie, oogt het beeld HD+ in de praktijk.

Nebula

Geef een reactie